x

Campaign Monitor- No

Bli medlem i dag for å få
eksklusiv informasjon om
nyheter og lanseringer

Les samtykke

Soulcake

åpningstider:

mandag – fredag: 10-19

lørdag: 10-18

søndag: Stengt

etasje: 1

instagram:@soulcake.oslo

e-post: Kontakt@soulcake.no

Kaffe vil bli servert fra kl. 10.00 og cupcakes vil være klare fra kl. 11.30.

Soulcake er et ungt, moderne konditori, med inspirasjon hentet fra land som USA, England, og Australia. Rosa popkultur, festligheter, god smak og godt humør står sterkt hos dem.

Konseptet er kaker og cupcakes som sprer glede i form av kreativt design og velutviklede smaker. Vi ønsker at våre cupcakes skal grave seg langt inn i hjerterota og at den gode energien i våre lokaler skal sette seg i kroppen resten av dagen!

Det hele startet med to jenter som stod hjemme på hvert sitt kjøkken med melis og kremost fra topp til tå. To erkefiender som konkurrerte i samme marked. Det skulle vise seg at ved å slå seg sammen så skulle det skje magi. Fra den dagen har vi aldri sett tilbake. Og her star vi da, med en hel Soulcakefamilie som brenner like mye for å produsere de beste varene, bakt med uendelig kjærlighet og sjel.

Våre kjerneverdier er å produsere varer som gleder, og som gir deg en genuin opplevelse. I tillegg er det viktig for oss å alltid strebe etter en enda mer etisk produksjon. Både i form av innkjøp og valg av råvarer, behandlig av overskuddsvarer og ikke minst måten våre ansatte har det på jobb.

Vi ønsker å være transparente og åpne i alle ledd, og vise både oppturene og nedturene som følger av å drive og starte opp en liten bedrift.

Vi vil gi våre kunder den beste helhetlige opplevelsen av å kjøpe et produkt med god samvittighet, og ikke minst at det smaker og ser fantastisk ut!

Håper dere vil ta turen innom!