Visste du at du kunne gjenvinne kaffekapsler hos Nespresso?

KONKURRANSE

Gjenvinn dine kaffekapsler og bli med i trekningen av eksklusive premier hver måned og en limited edition RE:CYCLE by Vèlosophy i desember. Det er lett å delta!

Dine Nespresso –kaffekapsler er laget av aluminium. Aluminium er 100 % gjenvinnbart og det er vår ambisjon at hver enkelt kaffekapsler skal få et nytt liv.

I Norge kan man levere brukte kaffekapsler til Nespressos butikk på EGER eller på Posten over hele landet. Nespresso garanterer at de innleverte kaffekapslene blir sendt videre til gjenvinning slik at de kan bli til nye kaffekapsler eller andre produkter.

Nespresso er svært takknemlig for at du hjelper å gjenvinne de brukte kaffekapslene – og som takk ønsker de å gi deg muligheten til å vinne utvalgte premier laget av brukte Nespresso-kaffekapsler. Nespresso trekker 10 heldige vinnere hver måned frem til desember 2020 og i desember vil en Limited Edition Vélosophy-sykkel også kunne vinnes.

Sett klistremerke på din gjenvinningspose og blir med i trekningen. Klistremerkene kan du hente i butikken på EGER eller bestille på denne siden.

Les mer inne på Nespresso.com