Vi gir tilbake 

Vinn et gratis butikklokale på EGER ut 2021

Den siste tiden har vært tøff for næringslivet i Oslo og få har hatt mer utfordrende forutsetninger enn handel og retail. Vi på EGER ønsker å gi noen heldige en unik sjanse i forbindelse med gjenåpningen av Oslo. Derfor holder vi en åpen konkurranse hvor vi gir bort et butikklokale vederlagsfritt ut 2021 til de som kommer med det beste konseptet for lokalet.

Som endel av Promenaden Fashion District og med sin unike lokasjon på høyden av Karl Johan er EGER det perfekte stoppestedet for shopping og retail i Oslo. EGER er et inspirerende varemagasin med en rekke eksklusive og trendy merkevarer som du og din bedrift kan bli endel av – gratis! Det aktuelle lokalet ligger i umiddelbar nærhet til inngangen mot Karl Johan, er på 50 kvadrat og har en rekke attraktive butikker og konsepter som naboer.  Så enten om du har en butikk, nettbutikk eller bare drømmer om å starte for deg selv innen retail – hvorfor ikke delta i vår konkurranse for å vinne en unik mulighet til å teste akkurat ditt konsept hos en av Norges mest eksklusive shopping-destinasjoner?

For å delta sender du en beskrivende tekst om deg, din bedrift eller din forretningside til leasing@promendenmanagement.no. Vi oppfordrer alle til å søke, det finnes få føringer for konsept bortsett fra om at det må være innen retail og må tilføre senteret noe nytt. Vinneren blir kåret på bakgrunn av hvem som kommer med det mest spennende og helhetlige konseptet.

Vinneren er kåret, men ta gjerne kontakt med vårt utleieteam dersom du ønsker å ha butikken din på EGER.