Trygghetstiltak

hos EGER

EGER er med på den nasjonale dugnaden som kreves av alle i denne spesielle og krevende tiden vi er inne i nå.

For at det skal være så trygt som mulig å besøke EGER i disse tider, har vi innført en rekke tiltak for å ivareta alle våre kunder og ansattes ve og vel. Det er også viktig for oss å presisere at vi følger situasjonen nøye, og at vi til enhver tid tilpasser oss de råd og retningslinjer gitt fra helsemyndighetene.

Alle inngangene til EGER har automatiske dører, og alle butikkene har åpne innganger, noe som gjør at man i stor grad slipper å forholde seg til dørhåndtak, som vanligvis er en viktig smittekilde. Det er likefullt satt inn ekstra ressurser for kontinuerlig desinfisering av de dørhåndtakene som finnes, samt andre kontaktpunkter som heisknapper, display, håndløpere i trapper, kraner på toalettene m.m..

Hånddesinfiseringsmidler er utplassert ved inngangene og andre strategiske steder i varemagasinet. Nyttig smittevernsinformasjon er satt opp ved inngangene, og vi har egne instrukser for melding av smitte. Vi oppfordrer alle ansatte til å ha på seg munnbind noe vi også oppfordrer besøkende til å ha på seg i butikkene, og pålegger besøkende å ha på seg hos våre spisesteder. Alle ansatte forholder seg selvsagt til gjeldende karanteneregler.

Vi vil benytte muligheten til å takke de mange ansatte som stiller på jobb og bidrar til at hverdagen vår kan virke så normal som mulig. Alle ansatte på EGER følger naturligvis retningslinjene som er gitt av offentlige helsemyndigheter, og de står på hver dag for at du kan få en fin og trygg opplevelse hos oss.

Vi oppfordrer generelt alle besøkende til å følge rådene som myndighetene gir om god og hyppig håndhygiene og holde avstand til hverandre, men det er også viktig for oss og stå sammen i en vanskelig tid.