TRENDGUIDE

FALL 2021

Høsten står for tur og vi har samlet noen av sesongens aller største trender. Sjekk ut EGERs store trendguide.

I høst skal du skinne, fremtiden ser lys ut!

La antrekket ditt poppe. Miks farger og resultatet vil overraske. Bonuspoeng hvis noen snur seg to ganger!

Fremtiden er lys og spennende, ikke vær redd for å få oppmerksomhet. Når høsten er her bryter vi bort fra det grått og nøytrale farger og går mot farger og print.

Dressen har fått en oppgradering. Den som vanligvis har vært forbeholdt blazer og bukse, eller blazer og skjørt, har nå fått en ny deltaker - kåpen.

Det siste året har vært preget av "koseklær". Det fortsetter videre til høsten med myke og store klær som er perfekte på sofaen eller gåturen.

Midiskjørtet er kommet for å bli. Du finner det i skjørt, kjoler og kåper. Husk at den perfekte midi-lengden er mellom ankelen og kneet.

Midjen skal synes! Du finner nå en ny sjanger av jakker og topper som alle lar midjen være bar.

Boblejakken skal holde oss ekstra varm så snart temperaturen begynner å synke. Du finner den i knallfarger, med mønstre og i skinn. Vi gleder oss!

Du har kanskje hørt at vi nå nærmer oss "The Roaring 20s", den perfekte tiden for å få frem blonder og silke for en moderne vri på 1920-talls trenden.

Er det noe vi har lært det siste året er det at folk vil alltid velge komfort, så la dem! Strikkekjoler, skjørt og gensere er komfortable men kan også være stilige.

Lag på lag med skarpe snitt, hvorfor ikke? Vi vender tilbake til kontorene og er ikke redde for å ha en vest under en blazer med et par bukser i samme stil.

Den lille sorte vil alltid holde moten, forskjellen denne høsten er at de nå er korte og tettsittende. Ikke vær redd for å vise frem beina!