Spillfavoritter

FRA ARK

Vi er i en periode hvor vi tilbringer mye tid hjemme og hva er vel bedre enn å spille spill med familie eller venner? Husk at du også kan få produkter sendt hjem! Her kommer våre spillfavoritter fra ARK:

Er du glad i krim og spennende gjenglemte saker? Da er dette spillet for deg! Her skal du hjelpe William Wisting med å løse noen av de mest spesielle drapene i norsk kriminalhistorie, eller er du en av deltakerne som er en av de kaldblodige drapsmennene? Kampen er i gang. I tillegg til slu og strategisk tankegang, kreves nøyaktighet og et blikk for detaljer.

Du har kanskje hørt om Instagram-kontoen @omgjustdont, som publiserer kleine og morsomme hendelser. De har nå kommet ut med spillet, som består av hundrevis av kleine situasjoner. Vi anbefaler å teste ut spillet med dine nærmeste venner, enten om det er på vors eller på en digital drikkekveld!

Feelgood-spillet som setter igang den gode samtalen! I Gylne øyeblikk handler det om de gode tingene i livet. Her samler du venneflokken, familien, kjæresten eller kanskje kolleger til mindre småprat og mer prat om det som betyr noe. Tips: Ta frem dette spillet neste gang du er på FaceTime med dine venner!

Husk at du enkelt kan klikke hjem fra Ark.no.