Søndagsåpent

PÅ EGER

Vi vet hvor hektisk førjulstiden kan være og vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg. Fra søndag 5.desember til og med 19.desember vil EGER holde søndagsåpent. Den første søndagen blir det spennende overraskelser i butikkene samt konkurranser!

Vi må dessverre meddele at boksignering med Karokul er kanseller grunnet Covid-19 situasjonen. Det vil fortsatt være overraskelser og konkurranse på Lululemon og Nespresso.

Scroll nedover for mer informasjon. 

 

BOKSIGNERING / MEET UP MED KAROKUL (KANSELLERT)

For å sette i gang søndagshandelen vil vi ha en boksignering med Karoline Krøvel, også kjent som @karokulTikTok og Instagram, i samarbeid med ARK. I 2020 lanserte Karoline Krøvel boken “Fra Karoline til Karokul”. Boken handler hvordan hun har bygget seg opp til å bli en av landets mest populære influensere.

Nå har du mulighet til å få ditt eksemplar av boken signert! Husk at du også kan forhåndsbestille boken HER, så er den klar for signering søndag 5.desember kl. 15-16 i lysgården på EGER.

KONKURRANSER 

LULULEMON-KONKURRANSE 

Ta turen innom lululemon for en spennende overraskelse og for å vinne et treningstights-gavekort. Alle som tar turen innom lululemon på søndag har mulighet til å melde seg på konkurransen ved å legge igjen navn og telefonnummer. Så vil de heldige vinnerne vil bli kontaktet i etterkant.

NESPRESSO-KONKURRANSE 

Vinn en Limited Edition termokopp fra Nespresso! For å delta i konkurransen må du ta turen innom Nespresso på EGER 5.desember. På søndag deler de også ut smaksprøver på kaffen deres.

 

Vi gleder oss til å se dere på søndag!