Slik kan du trene hjemme

Nytt år nye muligheter! I disse dager tilbringer mange av oss mer tid hjemme. Enten det er i karantene eller på hjemmekontor. Det betyr ikke at man må sette treningen på hold. Vi har derfor samlet et utvalg av våre favoritter som gjør hjemmetreningen til en lek.

VIBEKE KLEMTSEN / YOGOBE

Som Vibeke selv skriver på sin Instagram; “I disse tider er det viktig at vi tar vare på oss selv og vår egen helse, finner roen og bygger opp energi til å ta vare på de rundt oss, og da er yoga og meditasjon fantastiske verktøy!”

Hun hjelper til med dette ved å tilby 14 dagers gratis online yoga rett hjem. Hun har spilt inn flere Ashtanga yogafilmer på Instagrammen @yogobe som du kan bruke, men du finner også mange andre lærere, yogaformer og timer der. Du kan lage en profil på yogobe.no, og du får da ubegrenset tilgang til tjenesten i 14 dager.

LULULEMON

Lululemon har mer enn bare nydelig treningstøy. Heldigvis for oss tilbyr de  en rekke gratis yoga- og pilatesøvelser på deres nettsider. De er både morsomme og krevende, perfekt for deg som vil holde formen vedlike. Les mer om dem her: lululemon.com/story/yoga-videos

MELISSA WOOD HEALTH

Melissa Wood er blitt en favoritt blant influensere som Danielle Bernstein og det er ikke uten grunn. Hun oppfordrer til å finne en bedre versjon av deg selv og guider deg gjennom en blanding av yoga- og pilatesøvelser. Ved å melde deg på tjenesten får du en 7 dagers gratis prøveperiode til hennes univers. Les mer om den på melissawoodhealth.com.

CORE BALANCE

Core Balance har blitt en vane for mange Osloborgere. På sine nettsider beskriver Core Balance sin trening som en holistisk treningsform som stimulerer både kropp og sjel. Et sterkere core gir en sterkere kropp og bedre holdning. Bedre balanse gir bedre mental helse og overskudd. Core Balance tilbyr utfordrende og effektiv trening som trigger muskelstyrke, utholdenhet, bevegelse, balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Meld deg på deres online trening på corebalance.no.

 

BARRY’S BOOTCAMP

På Barry’s Bootcamp sin Instagram legger de ofte ut gratis øvelser du enkelt kan gjøre hjemme. Følg med her: instagram.com/barrysnorway

Treninger du inspirasjon til treningen? Her er våre treningsfavoritter

Treningstopp fra Reebook x Victoria Beckham, Høyer

Håndkle, Lululemon

Drikkeflaske, Lululemon

Yogamatte, Lululemon