Fall/winter 22

The 9 biggest trends for the season

Årets høstkolleksjoner består av komfortable plagg, spennende farger og praktiske silhuetter. La deg inspirere av høstens ni største trender fra de internasjonale motehusene. 

Endelig er vår favoritt (mote)sesong her og vi har samlet de største trendene fra butikkene på EGER. La deg inspirere her.

Den hvite singleten er en enkel og uventet trend for høsten 2022. Hos Prada, Bottega Veneta og Chloé så man den kombinert med skjørt og jeans, som beviser at man naturlig nok kan bruke den til alt.

Cahis

Lululemon

Dressen er en slager denne sesongen også, men i stedet for store og boksformede blazere, har vi sett mer formsydde. Denne figuren kan du lett kopiere, bare ta et belte i livet.

Zadig & Voltaire

ba&sh

Lær og røffe detaljer herjet på catwalkene tidligere i år. Er det en trend du enkelt kan kopiere, så er det ved å finne frem moto-jakken.

ba&sh

Zadig & Voltaire

Skjørtene skal være lange denne høsten. Det gjør det perfekt å kombinere kule boots eller sneakers, og er like fint med bare legger eller strømpebukser til.

ba&sh

Zadig & Voltaire

 Sterke farger preger motebildet denne sesongen. Valentino kledde modeller i topp til tå, men flere andre designere viste fargerike kreasjoner.

ba&sh

Zadig & Voltaire

Paljetter pryder alt fra kjoler til skjørt denne sesongen og er perfekt når vi nå snart går inn i årets festsesong. Kombiner paljettbukser med en sort topp, eller en enkel bukse med en glitrende blazer hvis du ikke går for en komplett look.

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire

Du kan aldri gå feil med et sort antrekk. Enten det er klassisk, eller som det lille ekstra vil det nok aldri gå av moten. Finn en kjole eller bukser som sitter perfekt, og vi er sikre på at plagget vil følge deg i mange sesonger fremover.

ba&sh

Zadig & Voltaire

Fargene er tonet ned, mønstrene er organiske og tilfeldige, teksturene er altfor luksuriøse og interessante til å motstå. Tidløst i form av gode materialer og holdebare plagg, dette summerer den bohemske høsttrenden.

ba&sh

ba&sh

Leopardmønster er med på å tilføre antrekket det lille ekstra. Enten du velger en bukse i mønsteret, eller om du går for en mer subtil referanse, er du med på å omfavne en av høstens største trender.

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire