Gjør hjemmet fint

med coffee table books

De inspirerende, meningsfulle og best av alt vakre bøkene! I en tid hvor vi er mye hjemme, kan det være deilig med forandringer i interiøret. Vi elsker coffe table books for å få en freshere og ny look til et rom. Her får du våre tips til slike bøker og hvordan du lett kan style de til ditt hjem!

6 tips til enkel styling:

  1. Med et stort og firkantet stuebord, gjør det enkelt med å stable flere bøker oppå hverandre. Her kan bare fantasien din stoppe deg med kombinasjonen av bøker.
  2. Har du et rundt sidebord er det perfekt for coffee table books! Plasser bøkene på den ene kanten, deretter fyller du resten av bordet med baser, boller eller fat med lys på.
  3. Topp det hele med en vase, bolle, skulptur eller en lampe. Dette er med på å skape en veldig fin tekstur, dybde og høyde på et bord. Tips: Tørkede blomster er veldig trendy, dette kan være veldig fint oppi en vase på toppen av flere bøker. 
  4. Tilfeldigheten er nøkkelen til en effortless styling av coffee table books. Dette gir en mer naturlig følelse og ting ser ikke like oppsatt ut. Dette tipset kan brukes til mye i sammenheng med interiør og styling.
  5. Ha boken åpen. Bla opp på din favorittside i boken og behold den åpen. Dette kan være med på å bringe litt mer liv og farge inn til et rom. Det beste med det hele er at du enkelt bare kan bla opp på en ny side når du blir lei, eller når det blir en ny sesong.
  6. Ikke vær redd for omslaget til bøkene. Under har vi plukket ut flere coffee table books med et fargerikt omslag. Som regel under bokomslaget finnes det en mer ren og enkel bakgrunn. Dermed har du plutselig to ulike bøker!

Våre favoritter:

Husk at du også kan bruke Klikk & Hent. Da går du inn på Ark.no, finner boken du vil ha, trykker klikk&hent, betaler og henter boken i butikk. Enkelt og greit!