Årets påskekrim

fra ARK

Påsken nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å sitte langs en solvegg og lese påskekrim. Vi har i den anledning samlet noen favoritter til årets påskekrim, som du kan gruble og kose deg med hele påsken. Er du ikke så glad i krim? Da har vi noen anbefalinger for deg også helt nederst.

I dette sensasjonelle og upubliserte romanmanuskriptet som ble skrevet i årene etter krigen, forteller Kompani Linge-løytnanten og Norges mest berømte motstandsmann Max Manus om rottejegerne.

Psykoterapeuten Theo er besatt av å få Alicia Berenson til å snakke. Hun har vært taus siden hun seks år tidligere skjøt sin mann fem ganger i ansiktet. Den tause pasienten er en perfekt psykologisk thriller som har ligget 27 uker på toppen av New York Timesbestselgerliste

Fire pensjonister, med sin egen hobbykrimklubb, får et virkelig mord å handskes med! Boken er skrevet med sjarm og humor, og er perfekt for alle som lengter til vi igjen kan reise til London.

Dette er en perfekt bok å ha med seg i sekken på påskefjellet, med 15 krimnoveller fra Anne B. Ragde, Knut Nærum, Steffen Johansen, Kurt Aust, Jørgen Jæger, Thomas Enger, Katrine Engberg, Unni Lindell etc.

En annerledes og aktuell spenningsroman for en ny tid. En konspirasjonsthriller, med innslag av pulp og romanse.

Elskede barn er en kritikerrost, oppsiktsvekkende internasjonal debut - en vakker, hjerteskjærende og skremmende psykologisk thriller.

Dette er fjerde bind i serien med etterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner. Og ikke minst Esther de Laurenti, en nysgjerrig og handlekraftig pensjonist. Like spennende som sist bok!

En liten jente som utnyttes til siste søte smil for Instagram-genererte annonsekroner, mens mammabloggens konto vokser seg stor. Så forsvinner barnet.

TIL DEG OG RESTEN AV FAMILIEN

800 spørsmål for barn i alle aldre. I boka finner du spørsmål i mange ulike kategorier som geografi, historie, sport og film. Spørsmålene har variert vanskelighetsgrad så både de yngste, og de eldste barna kan være med å delta.

Påske er quiztid! Dette er quizboka som samler hele familien i påsken med sine 1000 spørsmål i fire vanskelighetsgrader. Ingen kommer til å klare alle spørsmålene, men alle i familien kommer til å greie ganske mange.

En sikker vinner til påskeferien! Denne boka inneholder et vell av ulike aktiviteter og morsomme leker. Her finner du quiz, hjernetrim, kryssord og sudoku. Løs varierte oppgaver med tall, bokstaver, tegn og bilder. Om du er hjemme, på hytta, i bilen eller på ferie, finn fram fargestifter og blyant og sett i gang!

Husk at du også kan bruke Klikk & Hent. Da går du inn på Ark.no, finner boken du vil ha, trykker klikk&hent, betaler og henter boken i butikk. Enkelt og greit!