5 enkle tips

for å komme i gang med trening

Denne artikkelen skal ikke gi økt treningspress, men heller gi fem enkle tips som gjør det litt enklere å komme i gang med trening.

1. Fokuser på gode vaner – ikke på resultater

Ofte starter man å trene for man har ambisjoner om å oppnå ulike resultater. Da kan det bli vanskeligere å holde motivasjonen oppe hvis resultatene tar lenger tid. Et råd er derfor å fokusere på å skape gode vaner og ha glede av dem. Hvis du kombinerer det å trene med en vane du allerede har, er det lettere å holde seg til dem.

2. Finn treningsformen som passer for deg 

Det finnes utallige måter å trene på, og det som passer for noen, trenger nødvendigvis ikke å passe for deg. Et råd er derfor å “date” ulike treningsformer til du finner en som gir deg motivasjon og glede. Da er det lettere å opprettholde øktene.

3. Start med korte økter 

Har du hørt om mini økter? Ofte holder det med korte økter på mellom 10-15 minutter for å komme i gang. Sett heller mål om flere korte økter i løpet av en uke, enn mange lange. Det finnes mange apper som er gode på korte økter. Vår favoritt Melissa Wood har flere korte, ellers så er det en app med kun 8 minutters økter.

4. Ikke vær hard med deg selv 

Hvis noe skulle dukke opp slik at du ikke får inn den planlagte økten, ikke vær hard med deg selv. Det betyr ikke at du ikke har nådd målet ditt, og ditt planlagte regimet kan fortsette selv om du har gått glipp av en økt.

5. Finn glede i å trene 

Vi mener at med riktig treningstøy, er det lettere å holde motivasjonen oppe. Liker du hjemmetrening, invester i en yogamatte i glade farger. Det kombinert med morsomme økter, som ikke er for lange samtidig som du er snill med deg selv – er du allerede et veldig godt steg på veien.

Vi ønsker deg et riktig fint treningsår i 2022!

Treningstøy som motiverer:

lululemon - Flow Y racerback low-impact sports bra

lululemon - The Reversible 3mm marble-print yoga mat

lululemon - Align camo-print high-rise 28" leggings

lululemon - The Yoga Kit

lululemon - Surge 6” lined Swift™-jersey shorts

lululemon - Metal Vent 2.0 Silverescent®-mesh long-sleeved top